Emvi-parodik

Rengeteg vicces paródia várja ezen a honlapon!Egész nyáron hetente vadonat új videokat töltünk föl.Érezzétek jól magatokat ezen a honlapon!

Főzzőn finoman velünk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tejszínes hagymaleves

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 3 nagy fejhagyma
  • 1 db húsleveskocka
  • 2 dl főzőtejszín
  • babérlevél
  • só,bors
  • 1 ek. olivaolaj
  • 1 ek. liszt
  • 2-3 szelet kenyér
  • 10 dkg trappista sajt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elkészités:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. A hagymákat megtisztítjuk,félkarikára vágjuk és az olívaolajon folytonosan kevergetve addig dinszteljük,amíg össze nem esik (nem szabad hogy meg barnuljon).
  2. Felengedjük vízzel,hozzáadjuk a húsleveskockát,2-3 babérlevelet, kicsit sózzuk borsozzuk.
  3. A lisztet csomómentesre keverjük a tejszínnel, és amikor a hagyma megpirult, a tejszínes liszttel behabarjuk a hagymalevest, és még egyszer átforraljuk.
  4. Tálaláskor a tányér aljára reszelt sajtot és kockára vágott pirított kenyérszeleteket teszünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 leves.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lilahagymás-tejfölös piritós

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1-2 nagy fej lilahagyma
  • bors
  • pirospaprika
  • olaj
  • 1 kis pohár tejföl
  • kenyér szeletek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elkészités:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. A felaprózott lilahagymát olajon megpároljuk.
  2. Levesszük a tűzről, sózzuk, borsozzuk,és pirospaprikával összekeverjük.
  3. Hozzáadjuk a tejfölhöz és jól öszekeverjük.
  4. A pirítóst kenyérszeletekre kenve  fogyasztjuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gombakrémleves

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:

 

 

 

  • 0,5 kg gomba
  • 1 doboz mascarpone
  • Fél fej vöröshagyma
  • Olaj
  • Bors

 

 

 

  • 20 dkg bconkocka

 

 

 

 

 

 

 

Elkészítés:

 

 

 

 

 

 

 

  1. A hagymát apróra vágjuk, a gombát megpucoljuk, megmossuk.
  2. A hagymát az olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a felvágott gombadarabokat, sózzuk, borsozzuk. Kicsi vízzel felöntjük és pároljuk, kb. 15 percig.
  3. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a mascarponét. Botmixerrel összeaprítjuk a gombát benne. Majd újabb 5 percig főzzük.
  4. A bacont megpirítjuk és a tetejére szórva tálaljuk.

 

 

 

 Sörleves

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 1
Heti: 2
Havi: 1
Össz.: 2 728

Látogatottság növelés
Oldal: Főzzön finoman velünk
Emvi-parodik - © 2008 - 2024 - emvi-parodik.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »